Vriend worden

Het Leontienhuis is grotendeels afhankelijk van fondsenwerving. Om de toekomst van het Leontienhuis te waarborgen, is een continue stroom van financiële middelen essentieel. Onze club met 'Vrienden van het Leontienhuis' bestaat uit een waardevol warm netwerk van ondernemers die structureel bijdragen aan het bestaansrecht van het Leontienhuis.

Het concept is eenvoudig en de voorwaarden zijn simpel. Ieder bedrijf in de club met 'Vrienden van het Leontienhuis' maakt structureel € 100 per maand over als donatie aan het Leontienhuis óf levert een structurele dienst (lees: barterdeal) die bijdraagt aan het bestaansrecht van het Leontienhuis. 

 

Word ook vriend van het Leontienhuis!

 

Wat krijg je daarvoor terug? Vooropgesteld de dankbaarheid van de programmeleiding van het Leontienhuis, alle vrijwilligers en de deelnemers (mensen met een eetstoornis en hun naasten) aan de herstelprogramma's die het Leontienhuis biedt. Daarnaast wordt je onderdeel van een nieuw netwerk met ondernemers die het Leontienhuis steunen. Een aantal keer per jaar organiseren we bijeenkomsten en evenementen.

Interesse om lid te worden? Stuur een e-mail naar vriendenvanhet@leontienhuis.nl.