Leopards on Tour

600 kilometer fietsen binnen 24 uur | START 17 JUNI 00:00

Wij (Guido Hoffman & Wim Vogelaar) houden van uitdagingen op de fiets! In 2020 hebben wij 400 km binnen 24 uur gefietst en in 2021 500 km. Na deze rit zeiden wij tegen elkaar dit doen we nooit meer! Maar ja, in oktober 2022 waren wij heerlijk aan het fietsen en begon het toch weer te kriebelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Wij besloten om de uitdaging aan te gaan om 600 km binnen 24 uur te fietsen i.c.m. geld ophalen voor het Leontienhuis! Kom kijken langs de route in onze partytent, we gaan 10 rondjes Ringvaart fietsen! Verdere info volgt!

Waarom geld ophalen voor het Leontienhuis?

Het Leontienhuis is grotendeels afhankelijk van donateurs die ons een warm hart toe dragen. Het Leontienhuis krijgt geen geld van de overheid, gemeente en of ziektekostenverzekeraars ! Zonder deze gulle mensen en bedrijven kunnen we simpelweg niet bestaan. Bij het Leontienhuis pakken ze de eetstoornisproblematiek in Nederland aan, door mensen met een eetstoornis en hun naasten te coachen naar herstel. Dat is keihard nodig, want wist je dat een eetstoornis de meest dodelijke psychische stoornis is? Om al die meiden, vrouwen, jongens en mannen in Nederland met deze heftige ziekte te coachen naar herstel, hebben we jouw steun nodig. Sponsor je ons?

26/10/2022
18:51

Pascalle

Bekijk alle

Om de fondsenwerving van het Leontienhuis te waarborgen, is per 1 januari 2021 Stichting Vrienden van het Leontienhuis opgericht. Deze stichting zet zich volledig in op fondsenwerving voor het Leontienhuis. Dat is hard nodig, omdat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donaties. Wij zamelen gelden in voor het Leontienhuis en bouwen aan een warm netwerk ‘vrienden van’, voor de toekomstbestendigheid van het Leontienhuis. Ons streefbedrag € 200.000,-