Leontienhuis Charity Ride - Fun & Family 25 september

Fiets met je gezin door de schitterende omgeving Zuidplas én het Leontienhuis helpen. Dat is de Leontienhuis Fun & Family Ride op zondag 25 september! Je hebt al een waanzinnig leuke dag voor
€ 15 per persoon. Haal je minimaal € 150 op per persoon? Dan behaal je de status ‘Leontienhuis Hero’ en krijg je een waanzinnig gaaf verrassingspakket kado!  Dus vraag je familie, vrienden, huisgenoten of collega’s om je te sponsoren.

 

De route: 25 kilometer door de Zuidplas 

Geniet op je (elektrische) fiets van de schitterende Zuidplas-omgeving. De route doorkruist dorpjes en natuur, gaat over fietspaden en dijken. Geniet van de wijd gestrekte uitzichten en idyllische doorkijkjes.

Starten kan tussen 11.30 en 12.30 uur

 

Inschrijven: als team of individueel 

Schrijf je in als individu of als team. Als team kan dit bijvoorbeeld je familie zijn, vrienden of als teamuitje. Geef jullie team een eigen naam en doe samen mee. Ieder teamlid legt € 15 in en krijgt een eigen teller die gaat draaien. Werf zoveel mogelijk donaties. Haalt iedereen per persoon minimaal € 150 op? Dan benoemen we je tot ‘Leontienhuis Hero’ en krijg je een verrassingspakket. 

 

Meedoen? Leuk! 

Schrijf je eenvoudig en snel online in. Let op dat je voor de juiste Charity Ride kiest: Fun & Family. Want er zijn in hetzelfde weekend verschillende toertochten. Kinderen kunnen zich ook inschrijven voor Fun & Family. Alle leeftijden toegestaan. Kinderen onder de 12 jaar altijd in teamverband en onder begeleiding van een volwassene. 

 
Heb je vragen? Mail naar vriendenvanhet@leontienhuis.nl. Bellen kan ook, met onze wielerfanaat Guido 06-51313307 of organisatietijger Manon 06-58803273. Samen maken we van de Leontienhuis Charity Ride een succes. Vorig jaar hebben we met elkaar ruim € 143.000,- opgehaald. Dit jaar is ons doel om € 200.000,- op te halen.

 

27/02/2023
20:46

perry

Aan: Never give up
Bekijk alle

Om de fondsenwerving van het Leontienhuis te waarborgen, is per 1 januari 2021 Stichting Vrienden van het Leontienhuis opgericht. Deze stichting zet zich volledig in op fondsenwerving voor het Leontienhuis. Dat is hard nodig, omdat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donaties. Wij zamelen gelden in voor het Leontienhuis en bouwen aan een warm netwerk ‘vrienden van’, voor de toekomstbestendigheid van het Leontienhuis. Ons streefbedrag € 200.000,-