Leontienhuis Charity Walk 25 september 6 kilometer

Opzoek naar een sportieve activiteit waarbij je door de schitterende omgeving van de Zuidplas wandelt en geld ophaalt voor het Leontienhuis. Dat is de Leontienhuis Fun & Family Walk 6 kilometer op zondag 25 september! Je hebt al een waanzinnig leuke dag voor € 15 per persoon. Haal je minimaal € 150 op per persoon? Dan behaal je de status ‘Leontienhuis Hero’ en krijg je een waanzinnig gaaf verrassingspakket kado!  Dus vraag je familie, vrienden, huisgenoten of collega’s om je te sponsoren.

6 kilometer wandelen door de Zuidplas 

Geniet wandelend van de schitterende omgeving. De route doorkruist dorpjes en natuur, gaat over fietspaden en dijken. Geniet van de wijd gestrekte uitzichten en idyllische doorkijkjes. 

Starttijd 6 km tussen 12.00 en 13.00 uur.

 

Inschrijven: als team of individueel 

Schrijf je in als individu of als team. Als team kan dit bijvoorbeeld je familie zijn, vrienden of als teamuitje. Geef jullie team een eigen naam en doe samen mee. Ieder teamlid legt € 15 in en krijgt een eigen teller die gaat draaien. Werf zoveel mogelijk donaties. Haalt iedereen per persoon minimaal € 150 op? Dan benoemen we je tot ‘Leontienhuis Hero’ en krijg je een verrassingspakket. 

 

Meedoen? Leuk! 

Schrijf je eenvoudig en snel online in. Let op dat je voor de Charity Walk kiest: Fun & Family. Want er zijn in hetzelfde weekend verschillende toertochten. Kinderen kunnen zich ook inschrijven voor Fun & Family. Alle leeftijden toegestaan. Kinderen onder de 12 jaar altijd in teamverband en onder begeleiding van een volwassene. 
 
Heb je vragen? Mail naar vriendenvanhet@leontienhuis.nl. Bellen kan ook, met onze wandelfanaat Pascalle 06-53310685 of organisatietijger Manon 06-58803273. Samen maken we van de Leontienhuis Charity Walk een succes. Vorig jaar hebben we met elkaar ruim € 143.000,- opgehaald. Dit jaar is ons doel om € 200.000,- op te halen.

04/12/2022
13:58
Bekijk alle

Om de fondsenwerving van het Leontienhuis te waarborgen, is per 1 januari 2021 Stichting Vrienden van het Leontienhuis opgericht. Deze stichting zet zich volledig in op fondsenwerving voor het Leontienhuis. Dat is hard nodig, omdat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donaties. Wij zamelen gelden in voor het Leontienhuis en bouwen aan een warm netwerk ‘vrienden van’, voor de toekomstbestendigheid van het Leontienhuis. Ons streefbedrag € 200.000,-