Leontienhuis Charity Ride 25 september 125 kilometer

Een sportieve wielertocht voor de echte diehards van 125 km door de schitterende omgeving Zuidplas én het Leontienhuis helpen. Dat is de Leontienhuis Charity Ride 125 km op zondag 25 september! Je hebt al een onwijs sportieve dag voor € 15 per persoon. Ieder teamlid legt € 15 in en krijgt een eigen teller die gaat draaien. Werf zoveel mogelijk donaties. Haalt iedereen per persoon minimaal € 150 op? Dan benoemen we je tot ‘Leontienhuis Hero’ en krijg je een verrassingspakket. 

 

De route: 125 kilometer 

Speciaal voor fanatieke wielrenners hebben wij een route van 125 kilometer. Trek met je wielervrienden langs dorpjes en door de natuur, over fietspaden en dijken. Geniet van de wijd gestrekte uitzichten en idyllische doorkijkjes. Bij aanmelding kan je kiezen of je gebruik wil maken van een koffie break onderweg.

Starttijd
125 km: starten tussen 09.00 - 11.00 uur. 

 

Inschrijven: als team of individueel 

Schrijf je in als individu of als team. Geef jullie team een eigen naam en doe samen mee. Ieder teamlid legt
€ 15 in en krijgt een eigen teller die gaat draaien. Werf zoveel mogelijk donaties. Alle donaties van het team worden ook opgeteld als teamprestatie. Haalt iedereen per persoon minimaal € 150 op? Dan benoemen we je tot ‘Leontienhuis Hero’ en krijg je een verrassingspakket. 


Meedoen? Leuk

Schrijf je eenvoudig en snel online in. Let op dat je voor de juiste Charity Ride kiest: 125 kilometer. Want er zijn in hetzelfde weekend verschillende toertochten. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen zich ook inschrijven, altijd in teamverband en onder begeleiding van een volwassene. Heb je jongere kinderen? Overweeg dan om mee te doen aan de Leontienhuis Charity Ride - Fun & Family.  
 
Heb je vragen? Mail naar vriendenvanhet@leontienhuis.nl. Bellen kan ook, met onze wielerfanaat Guido 06-51313307 of organisatietijger Manon 06-58803273. Samen maken we van de Leontienhuis Charity Ride een succes. Vorig jaar hebben we met elkaar ruim € 143.000,- opgehaald. Dit jaar is ons doel om € 200.000,- op te halen.

 

 

 

 

 

 

08/10/2022
14:36

Anoniem

Aan: Patrick Smaal
Bekijk alle

Om de fondsenwerving van het Leontienhuis te waarborgen, is per 1 januari 2021 Stichting Vrienden van het Leontienhuis opgericht. Deze stichting zet zich volledig in op fondsenwerving voor het Leontienhuis. Dat is hard nodig, omdat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donaties. Wij zamelen gelden in voor het Leontienhuis en bouwen aan een warm netwerk ‘vrienden van’, voor de toekomstbestendigheid van het Leontienhuis. Ons streefbedrag € 200.000,-