Leontienhuis Charity Ride Business 23 september 2022

Op vrijdag 23 september organiseren wij voor de 3e keer de exclusieve Leontienhuis Charity Ride Business. Beleef een onvergetelijke topdag samen met je collega’s en zakenrelaties én steun het Leontienhuis: het centrum voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Uitdaging, wielrennen, teambuilding, gezelligheid en maatschappelijke betrokkenheid. Maak je collega’s enthousiast en meld je als team aan!

Uniek event voor maatschappelijk betrokken bedrijven
Nodig je zakenrelaties uit voor jouw team en creëer een band met elkaar in aanloop naar het event. Samen streven jullie een doel na: 75 of 125 kilometer fietsen én geld inzamelen voor het Leontienhuis. De Leontienhuis Charity Ride Business is een unieke ervaring, alles wordt tot in de puntjes geregeld. En natuurlijk fiets Leontien ook mee!

Sport verbindt
Ga deze uitdaging aan, door samen te trainen en fondsen te werven, en creëer een onvergetelijke herinnering met elkaar. Samen de eindstreep halen, dat schept een band. Dit is in de sport zo, in het bedrijfsleven, maar ook in het herstel van een eetstoornis. Schrijf je als team in voor de Leontienhuis Charity Ride Business. Kies voor de sportieve rit van 75 km, of ga voor de uitdaging van 125 km. Let op: kies een afstand die voor iedereen haalbaar is, je rijdt de rit als team.

Schrijf je direct in
Meedoen kost € 500,- per deelnemer. Dit bedrag bestaat uit € 250,- inschrijfgeld en een minimaal sponsorbedrag van € 250,- voor het Leontienhuis. Er is maar plek voor 15 bedrijven, dus meld je direct aan!

Let op: sluitingsdatum voor aanmelding is 1 juni 2022.

 

De sponsorpakketten
Zilver: € 5.000 per team (10 personen) Halen jullie € 5.000 op? Fantastisch! Dan kun je met 10 personen deelnemen.

De beloning?
√ Wielershirt Leontienhuis
√ Ontvangst met wat lekkers
√ Koffie, thee en appeltaart onderweg
√ Lekker eten bij terugkomst
√ Rondleiding door het Leontienhuis
√ Trainingsschema’s ter voorbereiding

 

Goud: € 10.000 per team (10 personen)
Gaan jullie een stap verder als team? Dan gaan jullie voor goud. Jullie topsportmentaliteit wordt beloond. Dit is je kans! Als voorbereiding op de Leontienhuis Charity Ride Business krijgen jullie ook een training van onze eigen kampioene Leontien. Als dat geen vlammen wordt! Let op dat het streefbedrag voor 15 augustus is opgehaald.

De beloning?
√ Trainingsmiddag met Leontien 7 september 2022
√ Wielershirt Leontienhuis
√ Koffie, thee en appeltaart voor vertrek
√ Een volle bidon en overlevingspakket voor onderweg
√ Lekker eten bij terugkomst
√ Rondleiding door het Leontienhuis
√ Trainingsschema’s ter voorbereiding

 

Informatie en deelnemen Meedoen? Of heb je vragen? Stuur een e-mail naar vriendenvanhet@leontienhuis.nl. Bellen kan ook. Met onze wielerfanaat Guido Hoffman (06 51 31 33 07). Of met één van onze organisatietijgers Manon Veldkamp (06 58 80 32 73) of Pascalle Nijhuis (06 53 31 06 85). Samen maken we van de Leontienhuis Charity Ride een succes. Deel je deelname met vrienden, collega’s, zakenrelaties en daag ze uit om ook mee te doen.

06/10/2022
11:14
Bekijk alle

Om de fondsenwerving van het Leontienhuis te waarborgen, is per 1 januari 2021 Stichting Vrienden van het Leontienhuis opgericht. Deze stichting zet zich volledig in op fondsenwerving voor het Leontienhuis. Dat is hard nodig, omdat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donaties. Wij zamelen gelden in voor het Leontienhuis en bouwen aan een warm netwerk ‘vrienden van’, voor de toekomstbestendigheid van het Leontienhuis. Ons streefbedrag € 200.000,-