Over ons

Stichting Vrienden van het Leontienhuis

 

Om de fondsenwerving van het Leontienhuis te waarborgen, is per 1 januari 2021 Stichting Vrienden van het Leontienhuis opgericht. Deze stichting zet zich volledig in op fondsenwerving voor het Leontienhuis. Dat is hard nodig, omdat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donaties. Wij zamelen gelden in voor het Leontienhuis en bouwen aan een warm netwerk ‘vrienden van’, voor de toekomstbestendigheid van het Leontienhuis.

 

Het bestuur

 

Het bestuur van Stichting Vrienden van het Leontienhuis bestaat uit zes personen. Zij zijn als vrijwilligers verbonden aan het Leontienhuis en ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden voor de stichting.

  • Voorzitter Michael Zijlaard, medeoprichter Leontienhuis
  • Penningmeester Peter Michels, eigenaar/directeur Michels Administratie & Belastingadvies
  • Secretaris Manon Veldkamp-Dirkse, marketing manager Stiebel Eltron Nederland B.V.
  • Algemeen bestuurslid Guido Hoffman, lease intermediair
  • Algemeen bestuurslid Robin Dijkgraaf, eigenaar/directeur HD Groep
  • Algemeen bestuurslid André van der Meer, communicatiestrateeg Campagne

 

Heb je een vraag aan het bestuur van Stichting Vrienden van het Leontienhuis? Mail naar: vriendenvanhet@leontienhuis.nl.

 

ANBI-status

 

Stichting Vrienden van het Leontienhuis heeft een ANBI-status. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Deze status krijg je alleen als je als instelling nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang. Dit zijn de voorwaarden waar we aan voldoen.

 

Over het Leontienhuis

 

Het Leontienhuis helpt mensen met een eetstoornis de moed en kracht te verzamelen om tegen de eetstoornis in te gaan. Programmaleiders en vrijwilligers van het Leontienhuis begeleiden, coachen, inspireren en bieden steun in dit gevecht. Het Leontienhuis is er voor mensen met een eetstoornis én hun naasten, zoals ouders of partners. Het Leontienhuis is ontstaan uit de wens van Leontien Zijlaard-van Moorsel om anderen te helpen in hun gevecht tegen een eetstoornis. De voormalig wielrenster kampte tijdens haar wielercarrière met anorexia, waarvan zij succesvol herstelde. Ze vond de balans terug en geniet weer van het leven. Dat gunt ze iedereen! 

Meer weten over het Leontienhuis? Bezoek de website.

 

Contactinfo:

Stichting Vrienden van het Leontienhuis
adres: Zuidplasweg 13, 2761 JK  Zevenhuizen
email: vriendenvanhet@leontienhuis.nl
telefoonnummer: 06 - 83129308
KVK nummer: 82537135
BTW-nummer: NL 8217.26.857.B.01