Leontienhuis Charity Ride 2022

Doe ook mee aan de Leontienhuis Charity Ride 2022 in het weekend van 23 en 25 september. Fiets- en wandeltochten op verschillende niveaus. Voor sportievelingen, bedrijven en gezelligheidsdieren! De Leontienhuis Charity Ride 2022 is fun, fietsen en wandelen voor iedereen die het Leontienhuis een warm hart toe draagt. #samentegeneetstoornissen

 

Kies het event dat bij jou past! 

Uitdaging, gezelligheid, wielrennen, wandelen, fit en fun, maatschappelijke betrokkenheid. Het zit allemaal in de Leontienhuis Charity Ride 2022. Kies het event dat bij jou past, schrijf je in, beleef een onvergetelijke dag én steun het Leontienhuis. 

Alle evenementen starten bij het Leontienhuis. Adres: Zuidplasweg 13, Zevenhuizen.

Leontienhuis Charity Ride - Business, vrijdag 23 september 

Voor bedrijven die van een uitdaging houden! Samen met je collega’s werk je naar het event toe. Met hetzelfde doel: die 75 of 125 kilometer uitrijden én geld inzamelen voor het Leontienhuis. Daag je collega's en zakenrelaties uit om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Er staan mooie extra's tegenover, zoals een eigen wielertenue of een bekende kopman voor jouw team! 

Leontienhuis Charity Ride - Fun & Family, zondag 25 september

Geniet op je (elektrische) stadsfiets van de schitterende Zuidplas-omgeving. De route van 25 kilometer doorkruist dorpjes en natuur, gaat over fietspaden en dijken. Geniet van de wijd gestrekte uitzichten en idyllische doorkijkjes. Ook kinderen vanaf 12 jaar mogen meedoen! Je fietst al mee vanaf € 15 per persoon, maar het doel is natuurlijk om meer geld op te halen voor het Leontienhuis! Starten kan tussen 11.30 en 12.30 uur.

Leontienhuis Charity Walk - zondag 25 september

Geniet wandelend van de schitterende omgeving. De route doorkruist dorpjes en natuur, gaat over fietspaden en dijken. Geniet van de wijd gestrekte uitzichten en idyllische doorkijkjes. Schrijf je in voor de wandelroute van 6 km (Starttijd tussen 12.00 en 13.00 uur), of voor de geoefende wandelaars 15 km (Starttijd tussen 09.00 en 10.30 uur). Iedereen mag meedoen! Je wandelt al mee vanaf € 15 per persoon. 

Leontienhuis Charity Ride - zondag 25 september

Een sportieve wielertocht door de schitterende omgeving Zuidplas, van 75 kilomer of 125 kilometer! Speciaal voor wielrenners van verschillende niveaus hebben we twee uitdagende ritten. Trek met je wielervrienden langs dorpjes en door de natuur, over fietspaden en dijken. Schrijf je in als team, of individueel. Vanaf € 15 per persoon. Maar je gaat natuurlijk voor meer! Starttijd tussen 09.00 - 11.00 uur.

 

Informatie en deelnemen

Meedoen? Of heb je vragen? Stuur een e-mail naar vriendenvanhet@leontienhuis.nl. Bellen kan ook, met onze wielerfanaat Guido 06-51313307 of organisatietijger Manon 06-58803273. Samen maken we van de Leontienhuis Charity Ride 2022 een succes. Deel je deelname met vrienden, collega’s, zakenrelaties en daag ze uit om ook mee te doen!