Laura van der Haven

Ik loop met je mee!

( Lid van team: Friendss )

Een aantal jaar geleden kreeg mijn beste vriendin een eetstoornis. Voor iedereen is dit flink schrikken en voor haar nog het meest. Het kan machteloos voelen om iemand die je dierbaar is zo te zien vechten tegen iets dat jij niet ziet en niet weg kan nemen. 

Toch helpt het om dan te weten dat er een plek is met veel liefde en kennis om mensen met een eetstoornis wél te helpen: het Leontienhuis. Dit is zo'n mooie en warme organisatie! Uiteraard wil ik deelnemen aan de Charity Walk om het Leontienhuis te steunen.

***

De titel van mijn pagina is: "Ik loop met je mee!" Dit is misschien niet de meest inspirerende quote die je als titel kunt gebruiken, maar ik denk wel de meest passende in onze situatie.

Hoewel we veel herinneringen met elkaar delen, hebben we niet dezelfde geschiedenis, dezelfde ervaringen en dezelfde ups en downs gekend. Toch hoop ik wel dat ik, zelfs nu je bijna helemaal hersteld bent, altijd met je mee mag blijven lopen, zoals jij ook met mij meeloopt. En ditmaal doen we dat letterlijk: SAMEN VOOR HET LEONTIENHUIS!

13/09/2022
11:53

Oma

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Om de fondsenwerving van het Leontienhuis te waarborgen, is per 1 januari 2021 Stichting Vrienden van het Leontienhuis opgericht. Deze stichting zet zich volledig in op fondsenwerving voor het Leontienhuis. Dat is hard nodig, omdat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donaties. Wij zamelen gelden in voor het Leontienhuis en bouwen aan een warm netwerk ‘vrienden van’, voor de toekomstbestendigheid van het Leontienhuis. Ons streefbedrag € 200.000,-