Bas Tiggelman

Bas Tiggelman - Quinso on Wheels

( Lid van team: Quinso on Wheels )

Social media zorgt ervoor dat we altijd te maken krijgen met een ideaal beeld over hoe wij eruit moeten zien. Een sixpack, droogtrainen, veel preparaten nemen en neem daarbij de mening van andere over hoe je eruit moet zien is killing voor veel mensen. Ongezond opgaan in een dieet, niet meer eten, alleen maar groenten en noten en daarbij nog een drukke baan en een sociaal leven. Continu de confrontatie met je onzekerheden van doe ik het wel goed en zie ik er wel goed uit.

Of door te hoge stress je emoties wegeten met ongezonde dingen om jezelf toch nog een beetje goed te voelen. Je daarna weer schuldig te voelen dat je dit hebt gegeten en hierdoor weer wakker ligt 's nachts. Dan maar geen ontbijt en niets eten totdat je weer gaat compenseren als je ineens honger hebt.

's Ochtend kijk je in de spiegel en denk je elke keer weer, nu is de dag dat ik ga beginnen om het anders te doen. Het lukt je keer op keer niet om die circel te doorbreken en een ander pad op te gaan. Voor mijzelf reden om mee te doen aan deze actie en rit om samen met mijn collega's in beweging te komen en het Leontienhuis te ondersteunen, hoe meer geld hiervoor binnenkomt hoe meer mensen er geholpen kunnen worden om uit die visueuse cirkel te komen.

Help ons, ons doel te halen zodat we hierdoor samen andere mensen kunnen helpen.

 

26/06/2022
19:50

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Om de fondsenwerving van het Leontienhuis te waarborgen, is per 1 januari 2021 Stichting Vrienden van het Leontienhuis opgericht. Deze stichting zet zich volledig in op fondsenwerving voor het Leontienhuis. Dat is hard nodig, omdat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donaties. Wij zamelen gelden in voor het Leontienhuis en bouwen aan een warm netwerk ‘vrienden van’, voor de toekomstbestendigheid van het Leontienhuis. Ons streefbedrag € 200.000,-