Joke Scholtalbers

Fietsen voor het Leontienhuis

( Lid van team: LEEF! )

Gezond, puur een lekker eten. Vers, uit je eigen tuin. Lekker koken en genieten met vrienden en familie Dat gun ik iedereen! 

Maar niet iedereen heeft een fijne relatie met eten. Met hoe ze zichzelf zien in de spiegel... 

Een vriend van mij werkt daarom in het Leontienhuis. Daar worden mensen met eetproblemen (denk anorexia, boulimia...) geholpen met deskundige begeleiding. Hij doet dat op vrijwillige basis en ik heb daar erg veel respect voor. 

Nu is er een fietstocht. En waarschijnlijk, had ik anders ook wel een eind gefietst volgende week zaterdag. Dus je hoeft mij niet te belonen. Mara het Leontienhuis kan je donatie goed gebruiken, al is het maar een paar euro! 

 

 

 

 

24/09/2022
08:00

Rianne

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Om de fondsenwerving van het Leontienhuis te waarborgen, is per 1 januari 2021 Stichting Vrienden van het Leontienhuis opgericht. Deze stichting zet zich volledig in op fondsenwerving voor het Leontienhuis. Dat is hard nodig, omdat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donaties. Wij zamelen gelden in voor het Leontienhuis en bouwen aan een warm netwerk ‘vrienden van’, voor de toekomstbestendigheid van het Leontienhuis. Ons streefbedrag € 200.000,-